Per

Rafting i Sjoa mer populært enn noen gang

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Stadig flere får øynene opp for rafting i Sjoa. Sjoa Raftingsenter melder om stor pågang ved sesongstart, både fra erfarne raftere, familier, skoleklasser og vordende bruder og brudgommer.

Antall gjester ved Sjoa Raftingsenter er firedoblet de siste 2 årene og alt tyder på en økning også i år. Det er særlig skoleklasser og utdrikningslag som har fått smaken på rafting de siste årene.

Rafting i Sjoa fotograf: Jacqui Whitehead

 
Stadig flere prøver rafting
– Vi har allerede flere bookinger enn på samme tid i fjor, sier Ola Enkerud, daglig leder ved Sjoa Raftingsenter. – Også i år får vi gjester i alle aldre og på alle nivå og det er hyggelig å se at stadig flere ønsker å prøve rafting.
 
Elven Sjoa har ulike ruter tilpasset forskjellige nivå. Nybegynnere rafter i en annen del av Sjoa enn de mer erfarne rafterne. I tillegg har Sjoa Raftingsenter rolige turer i Otta-elva som passer perfekt for nybegynnere og barn.
 
Ny sesong i gang
Årets raftingsesong i Sjoa har akkurat startet og Sjoa Raftingsenter er klar med flere båter, nye lavvoer og selvsagt mange erfarne raftingguider.
 
– Vi er glad for å ha åpnet for sesongen og har gjort klart for flere besøkende i år, sier en entusiastisk Enkerud. Ekstra morsomt er det å se at stadig flere kommer tilbake også neste sesong.
 
I tillegg til rafting i Sjoa arrangerer Sjoa Raftingsenter elvebrett, juving og villmarkscamp. På kvelden kan gjestene ved raftingsenteret hygge seg med blant annet oppvarmet badestamp, badstu og grilling ved elvebredden.
 
 
Kontakt:
Sjoa Raftingsenter
E-post: rafting@sjoaraftingsenter.no, tlf. 476 60 680
 
Om Sjoa Raftingsenter
Siden 1984 har Sjoa Raftingsenters erfarne raftingguider brakt folk fra hele verden trygt ned strykene i Sjoa. I nesten 25 år har vi vært frontfigur for utvikling av raftingsporten i Norge, noe som gjør oss til en av de mest erfarne raftingsentrene i landet.
Sjoa Raftingsenter ligger på Varphaugen gård ved E6, 3 km nord for Sjoa i Gudbrandsdalen. Gården er fra 1700 tallet og er vakkert beliggende på bredden av Gudbrandsdalslågen.

Pressemelding fra Pressemeldinger.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *