Per

Leie bobil før du kjøper

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Drømmer du om å kjøpe bobil. Kunne reise hvor du vil, når du vil, og kunne ha det nesten like komfortabelt som hjemme i din egen stue. Vel du er ikke alene. Bobileierne  øker stadig i antall. Og det er klart at jo flere du møter langs fine landeveier, mens solen skinner, jo mer øker lysten til å feriere på denne måten.

Finne ut om denne type ferie passer for deg før du kjøper bobil (foto: Per Sibe)

Men en bobil koster en pen slump penger, og skal du nærme deg komforten som hjemme i din egen stue så må du fort opp i store beløp. 

Og da er det jo greit å vite om man trives med denne form for ferie. Så hvorfor ikke leie før du kjøper din første bobil. På denne måten finner du ut på en relativt billig måte om bobilferie er noe du vil satse på.

En del kroner koster det jo å leie et bra eksemplar et par uker, men mye billigere enn å kjøpe en . Og har du muligheten til å legge ferien litt utenom høysesong går utleieprisene drastisk ned. 

Utleiefirmaer har det blitt mange av og det er også fulgt mulig å leie privat. Ta en titt på Finn.no og se alle modellene som blir tilbudt der. Men det er klart at hvor senere du leier jo færre bobiler er ledige spesielt i sommermånedene. I sommersesongen er det også vanskelig å få leid på helgebasis, men ellers i året går dette greit. Så hvorfor ikke leie en bobil en helg til høstens fisketur . 

Dog er det en del ting du skal tenke på når du skal leie, men det skal jeg skrive om etter hvert. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *