admin

Handle aksjer på ferie? Slik finner du den beste aksjeappen!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Ferien setter ingen stopper for å investere i aksjer, og det er fult mulig både kjøpe og selge når man er på bobilferie. Nå som teknologien er såpass avansert og godt utviklet, finnens det en rekke forskjellige måter å kunne handle mens du er ute og farter. Den beste løsningen er nok en aksjeapp, fordi du ofte har mobilen på deg, og fordi det stort sett er dekning eller WiFi de fleste steder i landet. Her kan du lese noen gode tips til deg som skal finne en ny aksjeapp.

Du trenger ikke en PC for å handle aksjer…

Det finnes en rekke nyttige apper for din neste bobiltur, for eksempel den som hjelper deg med å finne nærmeste toalett, eller en som kan peke deg i retning godt internett. Sistnevnte er nok den beste når det kommer til å finne nett for investeringen, og en aksjeapp bør dessuten være med på must-have listen over apper på tur.

Velg en anerkjent plattform

Det aller første tipset er å velge en anerkjent plattform, kanskje det er en du kjenner fra før, eller som du har hørt mye om. Det finnens utrolig mange utbydere på markedet, så det gjelder å finne den som passer deg best. Fordelen med å velge en anerkjent plattform er at man kan være sikker på at den er trygg, og at den tilbyr kvalitet sikrede funksjoner. Et eksempel er Saxo Bank sin plattform, prøv det ut her og sjekk om den passer for deg.

Undersøk mulighetene

Før du velger en app bør du også sette deg inn i hva den tilbyr, og passe på at den lar deg investere i de tingene du interesserer deg for. Dette gjelder også verktøy på siden, og det er viktig å kunne få den hjelpen man trenger. En god handlesplattform bør nemlig tilby verktøy som hjelper deg med å gjøre hensiktsmessige vurderinger av et investeringsobjekt. Det kan  for eksempel være i form av statistikk og nyheter.

Prioriter brukervennlighet

Hvis du er ny i aksjemarkedet og lurer på hvordan du kommer i gang med aksjer, så finnes det mye god hjelp på nett. Her kan du lære nærmest alt det du trenger å vite for å bli en suksessfull investor. Det er også mye hjelp å finne hos de forskjellige nettmeglerne, og som nybegynner er det smart å velge en som er tilrettelagt deg, og det nivået du er på. Prioriter en app som er enkel å bruke og forstå!