Per

Gratulerer med dagen

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Gratulerer med dagen (Foto: Per Sibe)

Gratulerer med dagen (Foto: Per Sibe)

Vi her i Bobilliv ønsker alle våre lesere en fantastisk god 17.mai. Om dere er på tur med bobilen i det fine været (som været er her på Østlandet i hvert fall), eller om dere har valgt å feire dagen på annen måte. Dersom dere valgte å reise på tur, så bare husk å beregne god tid i dag. For i dag er det barna som eier veien.

Husker en 17.mai for mange år siden nedover Gudbrandsdalen hvor det bla mage stopp for å slippe frem barnetoget. Ikke spesielt effektivt, men usedvanlig koselig da. Så lenge man er innstilt på det vel å merke. Nå er vel veiene lagt om mye siden den gang, men kjør gjerne innom steder og opplev noen av de flotte barnetogene våre.

Uansett hva dere har valgt, så er det rart hvor ekstra godt pølser og is smaker denne dagen. Så bruk gjerne tid på det også. Det er tross alt 200 års jubileum for grunnloven vår og det kan man utmerket godt bruke som unnskyldnig for en ekstra omgang med pølser og is. Så kan man heller trimme vekk den dårlige samvittigheten og de ekstra kaloriene med en vask av den kjære bobilen i morgen

Så til alle dere fra oss

Ha en fantastisk 17.mai

 

For i dag er det barna som eier veien (Foto: Per Sibe)

For i dag er det barna som eier veien (Foto: Per Sibe)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *