Per

Fordeler ved å leie bobil istedenfor å kjøpe

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

I forrige artikkel om å leie bobil skrev vi om å leie bobil før du kjøper din første. Rett og slett for å prøve om man likerdenne formen for ferie før man bruker hundretusenvis av kroner på å kjøpe en.

Fordeler ved å leie bobil (foto:Per Sibe)

Men det er mane som elsker denne ferieformen og  allikevel aldri kjøper seg denne type bil. de leier  og foretrekker det. År etter år. Ferie etter ferie. Og det er ikke tvil om at det er mange gode grunner for et slikt valg. Her skal jeg nevne noen.

En viktig grunn for mange er nok hvor de skal plassere bobilen når de ikke bruker den. En bobil er høy og går ikke inn i en vanlig garasje . Det er jo ikke sikkert at formannen og resten av borteslaget synes det er like fint som deg og ha en stor bil stående på gjesteparkeringen store deler av året.

Hvorfor  måtte betale flere tusen i året i forsikring, vedlikehold og avgifter for noe man bruker noen måneder i året. Ved å leie betaler man for den tid man bruker bilen og ferdig med det.

Har man kjøpt en campingbil for fire til mor, far og de to søte barna, hva da hvis man plutselig blir fem. Leier du så er det jo bare å velge en større modell. Og leie seg ned igjen når unga ikke lenger vil være med. Og tro meg, de årene kommer.  Og hva hvis svigemor plutselig vil være med kjærnefamilien på fire  på bobiltur. Leit at den eneste utleiefirmaet hadde igjen var en fireseter. Hva hvis du eier en femseter da. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *