Per

Ulemper ved å leie bobil istedenfor å eie

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Har brukt de siste artiklene til å fremheve hvor lurt det kan være å leie bobil fremfor å kjøpe en. Så mener jeg at man heller burde gjøre det ? Er det ignen ulemper ved å leie fremfor å eie. Er det det jeg sier? På ingen måte. Selv eier jeg bobil (dog en gammel og liten) og koser meg med det. Og her er noen grunner til at jeg gjør det. Koser meg altså.

Bilen er min. Jeg kan innrede den som jeg vil. Liker jeg ikke fargen på puter å gardiner, vel så har jeg skaffet kona tidsfordriv. Har jeg lyst til å montere tv-apparatet på et annet sted, så gjør jeg det. Rett og slett så kan jeg gjøre bilen mye mer personlig enn jeg kunne gjort med en leiebil.

Jeg kjenner bilen min. Trenger ikke å bruke de første feriedagene på å finne ut hvor alt er og hvordan det virker.  Kjenner alle hennes luner og særegenheter . Vet hva hun orker og ikke orker og kan legge opp kjøring og giring etter det.

Jeg kjenner bobilen min ( foto Per Sibe)

Når man leier bobil er ofte et vist antall kilometer inkludert i prisen. Kjører man over dette betaler man en ganske høy pris pr km ekstra. Jeg foretrekker å kjøre dit jeg  og hvor mye jeg vil uten å tenke på om jeg har råd til det.

Les også: Flere grunner til å leie fremfor å eie bobil

Skulle jeg være uheldig å ødlegge noe kan jeg bytte det ut eller få det reparert når jeg har råd og føler for det. Kanskje det ikke gjør så mye om serviset består av ikke helt like tallerkener. Ikke så viktig for meg. Sikkert mye viktigere for en utleier.

Jeg har muligheten til å leie ut min egen bobil og dermed finansiere min egen ferie. Etterspørselen er stor. Om jeg vil leie henne er en helt annen sak, men muligheten har jeg.

Så om man bør leie eller eie etter å ha sett på begge sider av saken, er jeg litt usikker på. Men vil gjerne høre deres meninger om det i kommentarfeltet under her.

4 kommentarer til Ulemper ved å leie bobil istedenfor å eie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *