admin

TopCamp lanserer nytt konsept ”Våren på hjul”

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Dette er en pressemelding fra en tredjepart, så Bobilliv.no kan ikke ta  ansvar for innholdet i denne artikkelen

Nå kan alle campere avholde drømmeferie for bare 1.995 DKK for et halvt år.

Ja, du leste riktig. I disse dager lanserer TopCamp, som er en kjede av Danmarks beste campingplasser, en helt ny feriepakke til campere, som gjerne vil ha den beste kvaliteten og samtidig gjøre en god handel. Du trenger bare å ta danskebåten ned til Danmark.

– Vi har, nok en gang, latt oss inspirere av kundene våre og utviklet pakken Våren på Hjul, som gir noen fantastisk gode grunner til å komme ut og nyte den deilige danske våren uttaler direktør Lars Hansen.

– For bare 1.995 DKK er det nemlig (nesten) fri adgang til alle TopCamps 19 campingplasser og ferieparker i hele landet, i hele 165 campingdager eller opp til 22 helger. Bare påske, Pinse og Kr. Himmelfart er unntatt.

– I TopCamp vil vi gjerne stelle for kundene våre, gi dem enda flere gode opplevelser og inspirere dem til å kjøre videre og oppleve våren på noen av de andre Topcamp plassene man ennå ikke har vært på. Derfor introduserer vi nå denne attraktive pakken, som snart vil bli fulgt opp av flere gode tilbud.

– Når man bestiller Våren på Hjul sender vi automatisk det nye VIP-kortet Topcamp Xtra, som samtidig fungerer som verdikort. Med det i hånden, har du tilgang til en masse gode tilbud, attraktive feriepakker og overnatting til spotpris etterhvert, som man opparbeider seg poeng.

Planlegger man å legge ferien til en TopCamp neste år, er det en riktig god ide å bestille det nye Xtra kortet. Uansett om man kjøper pakken eller ikke.

Kortet er nemlig et verdikort, som kan benyttes i lang tid framover.

– Det eneste man må gjøre er å bestille det på nettet og ta det med på ferie. Så kvitterer vi med poeng, når man sjekker inn uansett hvor det er i landet, slutter Lars Hansen.

Les mer på www.topcamp.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *