admin

Den gamle damen

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Ottmari- en bobil her på vei til Nordkapp

Ottmari- en bobil her på vei til Nordkapp

Ottmari er en gammel dame av typen bobil. Eller som andre kaller det campingbil. Er du engelsktalende så vil du vel ha brukt betegnelsen campingvan, motorhome eller RV om henne. Kjært barn har mange navn som kjent, så feel free til å kalle henne hva du vil. Så lenge du gjør det med respekt.

Selv kaller jeg henne bare Ottmari, eller den gamle damen. Og sannheten er jo at hun er grunnen til at bobilliv.no ble opprettet. Etter mange fine turer som er blogget om på andre sider, og på manges oppfordring,fortjener hun nå sin egen side.

Men Ottmari er raus. Hun tillater også at andre bobiler og stoff relatert til bobilliv blir skrevet om på siden hennes.

Men hvem er nå denne Ottmari. Ottmari ble født i England i 1986. Foreldrene hennes var Fordfabrikken og søsknene hennes het Transit. En to liters bensinmotor fikk hun med seg fra fødselen.

Ottmaris barndom og oppvekst vet vi veldig lite om. Hvordan hun dukket opp som bobil her i Norge. Og hvordan hennes ungdomsår artet seg. Ottmari er litt hemlighetsfull på disse områdene. Jeg har dog en misstanke om at hun gjennom disse årene gjorde tjeneste som transportmiddel mellom forskjellige kristne festivaler for et eldre ektepar. Ryktene sier så.

Det jeg derimot vet mye om er den gamle damens liv, etter at hun kom inn i mitt liv for et års tid siden. Fra jeg møtte henne i Ålesund, hvor forelskelsen var gjennsidig. På de fine turene hun tok meg med på gjennom dette. Til Nordkapp, Danmark, Finland. På ferie, på jobb, på alvor og på moro.

Og det skal hun få lov til i år også. I skrivende stund står hun til klargjøring for EU-kontroll. Men snart er hun klar for nye eventyr.

Og du kan lese om det her på Bobilliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *