admin

Sommerens bobiltreff, skal du delta?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når du er ute å reiser med bobilen din så er det alltid hyggelig å møte andre som også er på tur. Flere steder i landet så arrangeres det hvert år bobiltreff. Her kan du møte opp og delta, og de fleste arrangementer er gjerne gratis. Du vil finne mange som har de samme interessene og dere kan dele historier om turer og steder dere har besøkt tidligere. Tips og råd kan plukkes opp, for det er mye å lære rundt det å reise med bobil.

bobiltreffOm treffet holdes i nærheten av en havn, så er det ofte at bobiltreff og båttreff blir spleiset sammen. Det gjør at enda flere deltar, og festlighetene blir enda større. Er arrangementet organisert og vært noen år så vil det gjerne være konsert og dans ut mot kvelden. Pass på at ikke alle de små er med, da det gjerne er alkohol med i bildet og mange steder så har de satt aldersgrensen til å være 18 år.

Les også: Bobiltips

Om du ønsker å finne et bobiltreff på ruten du skal kjøre i år, så anbefaler jeg deg å søke etter det på nettet. Ved kun noen få søk på «bobiltreff» og stedet du skal, gjerne fylket, så vil du finne mange arrangementer som holdes i juli og august. Feriesesongen er da for de fleste og det passer seg å legge slike arrangement da. Du kan også få parkeringen rimelig, de pleier å få mye folk inn på plassene rundt arrangement, så vær tidlig ute så du sikrer deg en plass med strøm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *