Om oss

Bobilliv.no er et samarbeidsprosjekt mellom firmaene Lykke Media AS og Kvasib As . Hensikten med denne siden er å tilby en web-side med informasjon og tips som kan være av interesse for eiere av bobiler, eller de som er inne på tanken om å bli det. Og det er vel ikke tvil om at det blir stadig flere av oss. Og da kan det kanskje være greit med et sted på Internett hvor man kan finne informasjon og tips for oss som er bitt av denne basillen.

Men for å holde sidene mest mulig oppdaterte ønsker vi oss tips og oppdateringer også fra dere lesere. Så sitter du med informasjon som du tenker at kunne vært greit å dele med andre lesere så ikke nøl med å tipse oss. Noe du gjør enkelt og greit ved å bruke kontaktskjemaet vårt som du finner her. Og du, du trenger ikke på noen måte være utdasnnet skribent eller journalist for å sende inn ditt bidrag. Vi skriver gjerne om, eller skriver artikkelen fra bunn av. Det viktigste er tipset i seg selv.

Vårt eget prosjekt er en gammel bobil fra 1986 som går under navnet Ottmari. Ottmari brukes både til nytte og til hyggeturer og det må innrømmes at vi i redaksjonen nok har blitt så lite forelsket i den gamle damen. I dagens samfunn skulle hun vel strengt tatt vært byttet ut med noe nyere og mer lettstelt  for lenge siden. Men det klarer vi ikke. Hun tjener oss trofast og uttaler selv at hun har tenkt til å fortsette med det. Så da får dere heller unnskylde at det blir noen historier om bobilen Ottmari også på denne siden. Mer om Ottmaris eventyr finner du her

Og da står det vel bare igjen og ønske dere alle noen forhåpentligvis fine lesestunder her på Bobilliv.no, og ikke minst et langt og godt liv med deres egen bobil.

Vi sees på veien