admin

Lån til bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

 

Annonse:

En bobil betyr frihet for noen, mens det er en nødvendighet for andre. Skal du på langtur i inn eller utland, er du aldri så mobil som i en bobil. Enkelte tar uker av ferien på campingplass i bobilen, mens andre reiser langs landeveien og oppdager nye plasser – begge deler til en rimelig penge. Uansett hvilken bobil du skal kjøpe, er det ikke ofte du har råd til å betale for hele bobilen i kontanter, i alle fall hvis du vil ha en moderne bobil. Derfor anbefales det å gjøre som de fleste andre: Ta et bobillån! AS Financiering tilbyr et av Norges beste bobil til finansiering av nye og brukte bobiler, alle typer bobilmerker og årsmodeller.Hele kjøretøyets kjøpesum kan du finansiere hos AS Financiering, uten egenkapital. Men ønsker man et gunstigere lån med tanke på renten anbefales det å stille med egenkapital. 35% Egenkapital gir gunstigst lånerente, på kun 3,95% – noe som er svært lavt for et bobillån, og dermed gjør det til et av Norges beste bobillån. Når det gjelder nedbetalingstid, så kan du få innvilget lån med løpetid inntil 15 år, så her er det ingen ting å vente med.

Det vil alltid være mer gunstig å ta bobillån hos en bobillånspesialist, sammenlignet med et forbrukslån til astronomiske renter. AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap med tradisjoner og erfaring neste hundre år tilbake. Vi føler et enormt anvsnvar til hver enkel kunde som søker bobillån hos oss, og påfører dermed ikke lånesøkere lån de ikke kan betjene. Med vår lange erfaring og personlige service gir vi våre lånekunder den best tenkelige kundeopplevelsen og er alltid villig til å drøfte kundens sak gjennom kundeforholdet.

Stadig flere unge bobil-entusiaster

Stadig flere yngre voksne finner interesse og glede i bobillivet. Det er en rimelig måte å feriere for en småbarnsfamilie og byr på en eventyrlig frihet til ungdommer som ønsker å utforske den store verden. Friluftsfolket kjører ofte opp i fjell og mark med boblen, for å utforske vann eller terreng – langt fra allfarvei. Bobilen kjenner ingen grenser og bobillivet ruller deg inn til grenseløs glede. Glem fordommer om 60-åringer i grilldress med folköl i begge hender. Bobillivet byr på så uendelig mye mer! Hvem sier at man ikke kan nyte god vin med sin utvalgte, en romantisk weekend i bobil? Intimiteten kommer av seg selv og det samme gjør samholdet, samhandlingen og samlivet. Kjøp deg bobil i dag og la livet duve inn i solnedgangen.

5 grunner til å søke bobillån hos AS Financiering?

• Raskt svar på din bobil-lånesøknad
• Inntil 100 % finansiering av kjøpesummen
• Opptil 15 års nedbetalingstid
• Trygghet mot eventuelle heftelser i bobilen
• Singering med BankID