admin

Grunner til at interessen for bobil vil øke fremover

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Visste du at bobiler har økt veldig raskt i popularitet de siste årene? Det er sant. Hvis du har kjørt på motorveier nylig, har du kanskje lagt merke til at det er stadig flere mennesker på veien på innsiden av sine nye feriehjem på hjul . Vårt landet er stort og er det mange attraksjoner som du kan seog oppleve fra en bobil. Bobiler og kanskje spesielt campingvogner har alltid vært populært blant de reisende i befolkningen vår, men stadig bedre biler og løsninger, har bidratt til at det blir stadig mer populært blant av andre deler befolkningen også.

Her er 2 grunner (det finnes mange flere) til at vi tror at interessen for bobiler fortsatt vil øke i årene fremover.

1)

Det er en stor mengde av den norske befolkningen som vil gå av med pensjon i de nærmeste årene. Bobiler er intet unntak. Etter et langt arbeidsliv har endelig ungene flyttet fra redet. En av de mange tingene som alle pensjonister ønsker å gjøre etter at de avslutter arbeidslivet er år reise. Pakkereiser og andre organiserte reiseopplegg finnes det mye av, men en bobil gir nok mer frihet både når det gjelder så vel tidsplanlegging som destinasjon. Se Norge eller Europa med stil er fullt mulig med en bobil.

Se Europa med stil fra bobil (foto:Per Sibe)

 

2)

Relativt billig. La oss være ærlige her, drivstoff er dyrt, og norske avgifter gjør vel ikke bobilene så billige i innkjøp heller. Imidlertid kan 2 eller flere personer som reiser i en bobil se en masse ting for relativt lite penger. Tenk hvor mye penger det vil koste deg i fly billetter til fly til hver destinasjon individuelt? Ofte mer enn drivstoffet det koster å kjøre fra by til by. Særlig hvis man reiser med flere i bilen. Hytter og hotellrom er også blitt dyrt. Unntaket er vel spesialtilbud fra reiseopperatørene på restplasser og lignende tilbud. Men så var det dette med friheten igjen da.

Og dette var bare to av grunnene. Internett er full av andre grunner. Ikke minst her på bobilliv. Les, vurder og gjør deg opp din egen mening får bli vår oppfordring til deg.

Frihet til å reise (foto:Per Sibe)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *