admin

GoPro-utstyret du trenger til ferien

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Som resten av befolkningen, har også bobilfolket forskjellige hobbyer. Noen liker å kjøre til en fin campingplass, og nyte late dager med bading, god mat og godt drikke, mens andre foretrekker fjellturer, natur og opplevelser. Uansett hva du foretrekker, er det fint å forevige minnene dine, og her skal vi se nærmere på mye kjekt ekstrautstyr som kan være greit å ha med seg når man skal dokumentere ferien med et GoPro-kamera. Disse kameraene er populære for alle som skal filme mens man er i aktivitet, og det finnes massevis av spennende GoPro-tilleggsutstyr for ulike formål.

GoPro startpakke

Med et GoPro kamera kan man filme i alle mulige situasjoner, i topp kvalitet. Men uten det riktige utstyret kommer man ikke særlig langt, og følgelig anbefaler vi alle å skaffe seg en startpakke med det mest grunnleggende utstyret som finnes. Disse pakkene har varierende innhold avhengig av hvor man kjøper de, men grunnleggende GoPro-utstyr omfatter blant annet en selfiestang, en brystsele for å feste kameraet på kroppen, og et 360-graders roterende håndfeste som lar deg filme i alle vinkler. Annet aktuelt utstyr for en startpakke kan være et hodefeste, eller et sykkelfeste for deg som ofte farter på en manuell tohjuling.

Bruk GoPro i vannet

GoPro-kameraene er vanntette, men det kan være optimalt med noe tilleggsutstyr hvis man skal filme i vannet – eller under vannet for den saks skyld. Blant annet så finnes det en praktisk dykkermaske med feste for GoPro-kamera på toppen, slik at du enkelt kan filme akkurat det du ser mens du dykker under vann. Det finnes også smarte håndtak med gummigrep som gjør at du enkelt kan plaske rundt i vannet uten risiko for å miste det dyrebare kameraet ditt.

Fest GoPro-kameraet på bikkja

For deg som har hund, så blir det naturligvis mye aktivitet sammen med denne i ferien. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å oppleve verden gjennom en hunds perspektiv? Det finnes mange skreddersydde seler til hund som har feste for GoPro-kamera, enten på ryggen eller rundt halsen. Med litt trening kan man lage flotte videoer i tur og mark med bikkja som kameramann, og kanskje har man eliminert behovet for å ha en ekstra person med seg til å filme aktivitetene du utfører!

Obligatorisk – en selfiestang

Selfiestenger har for lenge siden tatt markedet med storm, og de finnes til alle typer kameraer, mobiltelefoner og ikke minst GoPro-kameraer. Mens enkelte tar ferien i norske skoger og holder seg mest mulig nært bobilen, så foretrekker andre å reise utenlands til mer eksotiske destinasjoner. Og da er det nærmest en selvfølge at man har med seg både GoPro-kamera og selfiestang, slik at man kan knipse bilder av seg selv (og kanskje partneren) foran alle de hundrevis av severdighetene man måtte finne ute i det store utland. Kanskje er vi også forbi den tiden der folk ser rart på deg når du strekker ut selfiestangen, selv om det nok for mange sitter langt inne å gjøre nettopp det. Og ikke minst barn på ferie elsker å filme seg selv…