admin

Gjør bobilturen billigere med et kredittkort med drivstoffrabatt

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Du skal sikkert ut på tur i år også som med mange andre år, eller sitter kanskje og planlegger din aller første bobiltur. Det er mange biter som skal falle på plass for å få en fantastisk tur innom mange destinasjoner frem til målet. Da er det greit å kunne spare inn litt der det svir mest på lommeboken med en bobiltur, og det er gjerne på drivstoffet du bruker. For det er blitt enormt dyrt for drivstoff her til lands, så mange legger turene nedover i Europa.

Kredittkort er gjerne noe man skyr som pesten, ingen vil jo ha gjeld. Men de har noen gode fordeler som du kan dra nytte av. Blant annet så er det drivstoffrabatt som er en av fordelene som mange kredittkort reklamerer med. Her kan du få fra noen ti ører og opptil nesten en kroner i rabatt per liter drivstoff som du fyller. Slikt blir det fort penger av når du ferier i vårt landstrakte land. Kredittkortet fungerer som et vanlig bankkort å betale med, om du ikke har hatt et slikt før. Så når du kjører inn bobilen på en bensinstasjon så er det samme prosedyre som tidligere. Bare pass på at kortet du velger har rabatt for den bensinstasjonen som du liker best. Er du ikke fast tilhenger av en av bensinstasjonskjedene så anbefaler jeg deg å finne et kort som gir deg rabatt på alle de store kjedene.

Søk etter et slikt kredittkort på nettet, eller besøk din lokale bensinstasjon og spør betjeningen om de har et slikt kort. Noen har til og med et kort som du bare viser frem før du skal betale, og kan betale kontant eller med vanlig bankkort. Så det er lurt å spørre litt. Håper du sparer masse ved dette tipset og heller kan satse på en litt lengre tur enn planlagt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *