admin

Det er deilig å spise i Danmark

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Danmark er et land jeg virkelig har mye glede av å reise til. Fine veier og flatt nok til at min gamle bobil ikke får pusteproblemer. Hyggelige mennesker er det over alt i dette landet. Koser meg vannvittig når bilen er parkert og jeg kan nyte en lille en i godt lag. Og greie priser er det også. Spesielt når det kommer til mat og drikke.

Maten ja. Maten i Danmark kan man skrive opp og ned sider om. Noe vi sikkert kommer til å gjøre i tiden fremover. Er liksom i en klasse for seg selv denne danske maten.

Selv er jeg spesielt begeistret for de danske smørbrødene. Utrolige mengder pålegg på tynne skiver brød. Kjenner tennene løper  i vann bare ved tanken på lune danske smørbrød med leverpostei, ost, rullepølse og alt det andre danskene kan finne på  når det kommer til smørbrød.

 

 

Nydelig (Fotograf: Ditte Isager)

Derfor var gleden stor da jeg fant en pressemelding fra Visit Danmark som forklarte om en ny app som henvendte seg til oss smørbrødelskere

Har du denne appen, står du aldri fast når du skal lage – eller bestille – et ekte dansk smørrebrød. App’en er utviklet for det amerikanske markedet, så den gir deg faktisk oversikt over gode smørrebrødsteder både i København og i New York! I tillegg finner du oppskrifter og informasjon om ulike ingredienser.

App’en heter Smorrebrod – by VisitDenmark, og du kan laste den ned gratis fra App Store.

Så da er det bare å sørge for å få installert denne før årets tur til Danmark, den går med danskebåten til Hirtshals, og derfra går det bare nedover…

Det spares ikke på pålegget (Fotograf: Pia Britton)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *