admin

Bobilens fordeler

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Ettersom fler og fler får øynene opp for hvor praktiske bobiler faktisk er, er det også flere som går til anskaffelse av et slikt kjøretøy. Og med priser som ikke står tilbake for en moderne campingvogn, er det heller ikke lenger noen grunn til ikke å kombinere både motor og hytte i en og samme enhet.

Fordelene med dette er mange. Blant anner er den betraktelig kortere enn hva en bil og en campingvogn vil være til sammen, noe som gjør den rimeligere å ha med seg på for eksempel ferger med lengdebegrensning. Den er enklere å manøvrere på svingete vestlandsveier, og man kan parkere stort sett hvor man vil, så lenge det ikke er noe direkte forbud mot det. Riktignok ikke for lengre tidsrom om gangen, men det er helt greit å stanse for en kopp kaffe eller en hurtig høneblund før man kjører videre.

Ulempen derimot, er gjerne at har man først parkert for en lengre periode et sted er man uten bil og følgelig stedbunden, men med et par sykler i bagasjen er det problemet også løst. De aller fleste bobiler har muligheter for oppbevaring av et par sykler, enten bak ellerpå taket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *