admin

Bestill på nettet underveis i USA

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Hvis bobil-turen går til USA eller Canada og hvis man blant annet går etter naturopplevelsen, så er det fantastiske muligheter for å lage en rute som passer perfekt til ens egne behov. Man kan nemlig finne, reservere og betale campingplasser i stort sett alle stadiumparks og nasjonal parks online.

På reserveamerica.com og på www.pc.gc.ca finner man svært detaljerte opplysninger om parkene. Man får vite alt om akkurat den plassen man reserverer: Er det bålsted og benker – det er det nesten alltid, er det strøm/vann/avløp, skal man rygge inn, eller kan man kjøre rett gjennom, hvilke datoer er plassen ledig, hva koster den, hvordan er utsikten osv.

Man både reserverer og betaler online, typisk 15-30 dollar per natt. Når man kommer fram er plassen klar uansett om det ellers er fullt besatt og selv om man kommer sent. Noen lokale campingplasser reserveres gjennom de enkelte statenes eller fylkenes egne reservasjonssystemene.

Man får helt unike opplevelser på disse plassene, både pga. beliggenhet, flora og fauna, og så denne all American camper kultur med campfire og marshmellow.

Tisp 1: Hvis man gjerne vil se Grand Canyon (og det vil man gjerne), så gjør det fra nordsiden i stedet for fra sørsiden som alle de andre gjør. North Rim Campground ligger bokstavelig talt direkte på kanten av Grand Canyon og det er god plass. Lei en firehjulstrekker og ta en rå tur ut til Poeng Sublime utsiktspunktet hvis dere tør.

Tips 2: Hvis man gjerne vil bo i Yosemite National Park så skal man være raskt ute med å bestille så snart det åpnes for reservasjoner (det gjør det tidlig på våren). Lykkes det ikke så finn plass i June Lake like utenfor Yosemite. Det er like vakkert.

Tips 3: Man kan også finne svært bynære stadium parks med, som f.eks. Greenbelt Campground i gangavstand fra t-bane til Washington D.C. eller Larry and Penny Thompsen Park like i utkanten av Miami.

Les mer her: www.reserveamerica.com eller www pc.gc.ca

Familien Karlsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *