admin

Aktiviteter man kan gjøre på camping-ferie

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når man drar på camping-ferie ønsker man selvsagt at været skal holde seg fint under hele oppholdet. Dessverre er jo været noe som ikke kan kontrolleres, og derfor har vi skrevet denne artikkelen, for å gi deg tips til hva du kan finne på uansett vær. De fleste av oss går lett tom for idéer til hva man kan gjøre når det er dårlig vær, og tenker at ferien da er ødelagt. Men heldigvis er det mange ting man kan finne på, til tross for at det regner ute.

Verdens dyreste bobilinnredning…

Spennende ting du kan gjøre når det er opphold

På oppholdsdager er det bare kreativiteten som setter stopper for hva man kan finne på når man er på tur med venner og familie. Blant annet kan man stå på ski eller snowboard i bakkene på vintertid, eller ta seg en skogstur eller båttur på dagtid. Alt avhengig av hvor man befinner seg så klart. I Norge kan man velge mellom nesten 1000 campingplasser når man vil på campingtur, og man kan reise på ferie både med, og uten bobil.

Mange campingplasser tilbyr blant annet opphold i hytte eller lignende. De tilbyr også mye mer enn bare oppstillingsplass. De fleste norske campingplasser har egen kiosk, lekeplass til barna og mer. Ikke nok med det, mange campingplasser er plassert på noen av Norges vakreste kanter. Det inkluderer Geiranger Camping, Løvøya Camping og Båthavn, Pluscamp Sande Camping og Moysand Familiecamping.

Topp 5 ting du kan gjøre på bobilferie når det er opphold:

  1. Nyte sola på sommerfylte dager, sammen med dine reisevenner.
  2. Gå eller turer ved sjøen eller i skogen.
  3. Bade når du reiser på sommeren.
  4. Stå på ski, snowboard eller lignende på vintertid.
  5. Dra på båttur om du er på et sted som tilbyr dette, eller om du har båt selv.

Koselige ting å gjøre når det regner ute

Også når det regner er det mye koselig du kan finne på inne i bilen, som å se på film eller spille på nett. Det går også an å sitte ute under tak og være sosial med dine reisevenner og/eller andre på campingplassen. Camping og feriereiser til utlandet gjør tross alt flere av oss litt mer sosiale enn når vi er hjemme. Det er også mulig å lage seg litt god mat eller å dra på restaurant/utested.

Topp 5 ting du kan gjøre på camping når det regner:

  1. Se på en god film eller video på mobil, PC eller nettbrett.
  2. Være sosial med reisevenner og/eller camping-naboer.
  3. Sitte inne og snakke med en god kopp kakao, eller annet varmt å drikke.
  4. Lage seg noe god mat, eller dra på restaurant eller et utested.
  5. Spille på nettcasino, hvor man kan spille både på mobil, nettbrett og PC.

Det kan bli veldig koselig inne i en bobil, også når man bygger innredningen selv:

Slik ser årets camping-ferie ut

Siden koronapandemien startet i Norge i mars 2020, har framtiden sett ganske så usikker ut – spesielt i forhold til ferie. Heldigvis er campingplassene mindre utsatt enn andre feriesteder (med tanke på nedstenging), da de har lettere for å opprettholde restriksjoner og krav, enn for eksempel hotell. Samtidig anbefaler myndighetene per i dag at man unngår innenlandsreiser som ikke er strengt nødvendig. Hvordan sommeren blir, vet man derfor ikke ennå. Vi anbefaler at man ser an situasjonen med tanke på smittetall og restriksjoner i byen du bor i, og byen campingplassen er i.