admin

Villskapen lenge leve

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når sex har blitt en rutine, så vil man gjerne utvikle den og eksperimentere. Man føler seg som en konge blant undersåttene og kan få akkurat den man vil. Men som regel er det kvinnene iblant oss som kan styre sine mannlige beilere og snurre dem rundt lillefingeren.

Mange tar fest og moro til nye høyder for å utvikle sine seksuelle ferdigheter. Den løsaktige atferden blir villere og våtere. Og vi vil ha det sånn, selv om vi kjenner til faren for overførbare sykdommer eller sjalusi som kan oppstå.

Sex en lek i perioder av livet og slik vil det alltid være. Ikke bare når man er ung, godt voksne har også vill sex. En orgasmekrem kan gi garantert nytelse selv om det er snakk om samleiet nummer ti denne ene natta.

Hvorfor orgasmekremen fungerer

Mange forteller om at dette middelet svir. Det kan være fordi kremen har en oppvarmende effekt som vil få blodårene til å utvide seg og nervetrådene til å strutte. Etter mange runder og sexpartnere, så kan det hende man må ha en orgasmekrem til å hjelpe seg med. Før på en liten håndfull med det oppkvikkende middelet og så er man klar på ny.

Smart for å beskytte seg

Når man bruker kondom, kan friksjon føre til at dongen sprekker. Med et glidemiddel vil man svekke denne risikoen. Det er derfor ikke uten grunn man bruker en orgasmekrem som både beskytter og samtidig smører deg så godt at du kommer gang på gang. Det gir altså en dobbel effekt på noe man bare må ha.

Sørg for å ta del i moroa

Har man først besluttet å bli med i en orgie så vil alle ønske hverandre det aller beste. Men det kan hende man ikke har det som skal til for å få egen nytelse. Selv om du liker å gi, så fortjener du også å få. En orgasmekrem sørger for at du kan ta del i moroa.