admin

Trygge dekk

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Dekkene er det eneste kontaktpunktet mellom bilen og veien, slurv med dem kan koste dyrt.

Med tanke på at vinteren er på vei, bør du sette sikkerheten først når det gjelder snødekte og isete gater. Selv om den kalde årstiden er for de fleste av oss en fascinerende del av året, takket være flotte høytider som julen, bør vi aldri glemme de pliktene vi har så snart veiene utenfor blir isete og farlige. Det handler ikke bare om sikkerheten til familien vår og oss selv, men også om den tryggheten vi skylder hver eneste veitrafikant.

Det er kun hvis vi alle gjør vårt beste for å sikre veiene på vinterstid at vi kan unngå tragiske ulykker. For å oppnå dette, er det viktigste vi kan gjøre å bytte fra sommerdekk til vinterdekk. Det er et lite, men viktig skritt for å gjøre veiene så trygge som mulig på kalde dager.

Eier du ikke vinterdekk til bilen din ennå? Først av alt, bør du sjekke om bilen din allerede har de populære helårsdekkene istedenfor. Hvis det er tilfellet, trenger du ikke lengre å se deg om etter vinterdekk. Hvis ikke, bør du skynde deg og finne de ideelle dekkene som er kompatible med din elskede bil.

For å gjøre det enklere for deg, har vi laget et søkesystem som lar deg finne nøyaktig de dekkene du ser etter.

For å kunne søke dem opp, må du angi hvilken sesong dekkene skal brukes i. Deretter må du skrive inn bredde, høyde og diameter på delen du trenger. Så snart du har gjort det, er det opp til deg å velge favorittprodusent og foretrukne hastighetsklasse.

Nå vil du bli tilbudt et bredt utvalg av alle dekk fra favorittmerket ditt som er kompatible med bilen din. Før eller senere kommer du til å innse at vi kun har rimelige priser. Du trenger heller ikke å vike på kvaliteten, ettersom vi kun samarbeider med anerkjente og pålitelige leverandører.

Du trenger heller ikke å tenke på fraktkostnader! Vi mener nemlig at det bør være gratis frakt på bildekk! Lurer du fortsatt på hva du skal gjøre hvis dekkene ikke passer til bilen din eller du er misfornøyd med kjøpet? Du trenger ikke å bekymre deg. Du har krav på å kansellere ordren og trekke deg fra kontrakten du gjort innen 14 dager, du trenger ikke engang å gi en grunn.

Hvorfor har du fortsatt betenkeligheter? Dersom du fremdeles er i tvil om kvaliteten på våre dekk, leverings- eller bestillingsprosessen, kan du henvende deg til våre kompetente og vennlige spesialister på kundeservice. Her får du akkurat den støtten du trenger. La deg overbevise av våre førsteklasses premiumdekk og gjør ditt beste for å sikre veiene mest mulig på den kalde årstiden.

AUTODOC WORKSHOP PÅNETT –GJØR-DET-SELV BILREPARASJONER.