admin

Slik kommer du på nett i din mobile bolig

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

I dagens teknologiske verden, blir det fort kjedelig å være uten nett. Dette gjelder også i din mobile bolig, som du mest sannsynlig tilbringer mange dager av året i, nemlig bobilen.

Kom deg på nett…

Selv om du er på ferie, har du kanskje fortsatt lyst til å holde deg oppdatert på nyheter, oppdatere venner og familie via Facebook, benytte deg av free spins no deposit norge eller for eksempel sjekke værmeldingen, som jo kan være nyttig når man er på tur i sitt mobile hjem.

Med Internett i bobilen blir det også mulig å flytte inn i den for en lengre periode dersom man har en jobb man kan ta med seg. Bli borte hele sommeren og jobb direkte fra bobilen, eller koble PC-en til Internett for å se på serier eller filmer via strømmetjenester.

Selv om det meste kan gjøres fra mobilen, blir skjermen for liten for å kunne nyte en god film eller skrive lengre tekster i Word eller på e-post. Været er heller aldri noen garanti, slik at det vil være lurt å ha muligheten til å strømme filmer, TV-program eller serier.

Det er ingen grunn til at du ikke skal ha Internett i din bobil, og det har aldri tidligere vært enklere å få til dette. Det finnes et par metoder for å få til dette. La oss ta en titt.

1. Del mobilnettet fra mobiltelefonen

Dette vil kanskje være den enkleste måten å få Internett i hele bobilen og til andre enheter enn din egen mobiltelefon. Har du for eksempel med barn på ferie i ditt mobilen hjem, bør disse også ha god Internettilgang for at de skal være fornøyde og blide gjennom hele turen.

Du deler nettet fra mobilen ved å gå til Innstillinger og Delt Internett. Som regel vil du ha mulighet til å dele gjennom Bluetooth, via USB eller med Wi-Fi. Et eget passord vil vises.

2. Gå til innkjøp av en trådløs ruter

Det er flere operatører som i dag tilbyr trådløse rutere som du enkelt kan ta med deg hvor enn du ferdes. I tillegg vil det ofte også være nokså god batteritid på disse, slik at du ikke trenger å være avhengig av strøm – hvert fall for en periode.

Hvis man er flere på tur med bobilen, vil dette mest sannsynlig være den mest lønnsomme og lureste løsningen, da det vil være enkelt for flere å være på nett samtidig.

Det er altså ikke verre enn som så, selv om det kanskje kan høres knotete ut til å begynne med. Du trenger kun enten mobiltelefonen eller en trådløs ruter for å kunne få Internettilgang på andre enheter, nesten hvor som helst, forutsatt at det er vanlig dekning i området.
Dette gjelder også for bruk av Internett i flere deler av Europa, da mange av operatørene har åpnet opp for billig bruk av Internett i resten av Europa. Fortvil ikke, bobilferie med full Internettdekning er altså fullt mulig.