admin

Modulær strømforsyning for bobiler

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Oslo, 7. november 2022
EcoFlow, en av markedets mest nytenkende produsenter av oppladbare og transportable strømforsyningsløsninger, har i dag annonsert og lansert EcoFlow Powerkit til mobile hjem som bobiler eller til hytter som ikke er tilknyttet strømnettet.

EcoFlow Powerkit er enkel å sette opp for alle, og enkel å tilpasse til akkurat det bruksscenariet du står ovenfor. Det modulære designet betyr også at Powerkit kan tilpasses bruk på et utall ulike måter.

– EcoFlow Powerkit er designet for å gjøre spesielt tilpassede strøminstallasjoner enklere å utforme enn noensinne før, og enheten kan fungere like godt i camping-bilder som på hytta eller i verkstedet, sier Thomas Chan, utviklingsdirektør hos EcoFlow.

Fungerer med alle enhetene dine EcoFlow Powerkit kan enkelt erstatte eksisterende 12V-systemer med sin innebygde step-down DC-DC-modul.

EcoFlow Powerkit benytter seg av et unikt 48V-system, som skiller seg fra de mer vanlige 12V-systemene. For brukeren betyr det betydelig lavere elektrisk ladning gjennom kablene og dermed høyere sikkerhetsnivå og energieffektivitet.

Powerkit Hub-modulen kan by på maksimalt 3600W ut, og kan dermed drive selv strømsultne enheter som aircondition-anlegg, varmtvannsberedere og hårtørrere – og alt imellom.

Velg hva som passer for deg EcoFlow Powerkit kommer i tre forskjellige pakker. Get Set Kit med det mest nødvendige, inkluderer EcoFlow PowerHub samt LFP-batterier. EcoFlow Premium Kit inneholder det samme som Get Set, men legge til AC/DC Smart Distribution Panel som gir bedre kontroll over energifordelingen. Ultimate Kit inneholder alt det ovennevnte, og legger i tillegg til Power Kit Console og EcoFlow Smart Generator.