admin

Søk caravanlån

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Er drømmen bobil-livet med kona der du kan farte rundt i Norges kriker og kroker for å finne de mest idylliske stedene? Eller vil du ta med drømmen ut i Skandinavia og Europa? Et caravanlån kan være første steg til drømmen.

En bobil er en av alternativene til det som de fleste nordmenn har tilgang til, nemlig hytta. Nesten hver eneste husholdning har egen hytte på fjellet eller ved sjøen, eller har tilgang på dette gjennom familie og venner. Men nå er kanskje tiden inne for å gjøre noe annet, finne roen langs veiene og være sin egen herre. En bobil er tingen for dem som har det slik.

Sjekk denne bobilen – Pure luxury

Bobil eller campingvogn

Det er vel ingen tvil om at bobilen kom for å ta over hegemoniet fra campingvogna, men likevel ser vi at mange velger forskjellig. Noen er fast tro til den gamle campingvogna, mens andre liker en bobil med alt man trenger innabords. Andre igjen liker best kombicamp eller telt, det kommer ofte an på hvor tykk lommeboka er, og om man har råd til å låne nok.

Og det er ingen grunn til å tro at denne trenden er i ferd med å avta. For tredje år på rad øker bobilsalget, og det er kanskje ikke så rart. Det er blant annet de gode lånetilbudene man får på søkebillån.no som gjør det så populært.

På denne nettsiden kan man få gunstige billån og caravanlån til drømmeobjektet. Det man skal huske på nå på vinteren, er at mange velger å selge unna utenfor sesongen. Men sesongen trenger ikke være over selv om det er vinter. Mange elsker å ta den med i sørligere strøk for sine mest minnerike opplevelser. Se for eksempel på MyBank sitt caravanlån fra 3,45% rente.

Svært lav rente kan være avgjørende i dag. Det som kan være smart er å se etter en brukt bobil, der man kan forvente at verdien reduseres saktere enn for de nye bobilene.

Bli en av mange

Kanskje er du lei av hytte livet, eller så er det ikke mulig å få lån til en hytte, så er bobil et alternativ som fungerer. Med plass til mor, unger og bestemor i tillegg, kan alle som vil bli med på bobil-ferien i år også.

Allerede over 50000 bobiler er registrert her til lands, og tallene er økende. Man trenger ikke fortvile for å finne plass på campingplasser, for her er det godt av plass å ta av.

Søkebillån.no hjelper deg å finne det lånet som passer best, og selv om de fleste kanskje krever en egenandel, så finnes det løsninger som sikkerhet og pant i eiendom. En bobildrøm kan være det som skal til for at harmoni og ro legger seg. Få de beste opplevelsene på ferie med bobilen.